Галин приюти още един рапър

Нещо за четене
16:00 - 01 Октомври 2020
1052
Галин приюти още един рапър

Пеещият продуцент Галин очевидно се е заел да подава ръка на неуспешните рапъри, като ги превръща в бъдещи чалга надежди, тази тенденция забеляза репортер на LifeOnline.

След като миналата година лютата рапърка Диона подви опашка и се вля в лекия жанр, който яростно атакуваше с обидни изказвания, сега идва ред на още едно малко известно име от тези среди.

Зад прякора Маджуна се крие 20-годишният Християн Евгениев Сашков от Стара Загора.

Първите му изяви са през 2015 г. в „България търси талант“, където не постигна кой знае каква популярност. И въпреки че съдията Ицо Хазарта залагаше големи надежди за кариера на прохождащия хип-хопър, това явно така и не се случи.

В YouTube канала на новото лице на „Алфа Мюзик“ се кипрят няколко авторски парчета почти колкото за дебютен албум, но едва ли тази продукция ще влезе в портфолиото му в „Алфа Мюзик“.

Маджуна има и няколко изяви във фестивала на BG Music Chanel,  но явно скоро ще го гледаме по ведомствената телевизия на „Пайнер“ и концертите на „Планета“.

За новото лице в компанията на Галин, съобщи самият продуцент. Под негова опека вече пеят три момичета и няколко момчета, амбицирани да покорят чалга сцената.

Пеещият продуцент Галин се е заел да подава ръка на неуспешните рапъри