Галин спи с младия певец Адам

23-годишният бивш футболист дарява с ласки началника си

Нещо за четене
15:08 - 21 Юли 2023
27464
Галин спи с младия певец Адам

Галин и младият певец Адам са най-новата двойка във фолка. Двамата изпълнители вече не крият връзката си и дори записаха общо парче, което носи името „Гучи ми приляга”.

Преди време музикалният продуцент прилапа младока в лейбъла си и му е обещал да го направи звезда, припомня Lupa.bg. Адам и Галин са се запознали в интернет, където напористият и напомпан продуцент си е харесал младото момче, твърдят запознати. В чалга бранша дори се твърди, че преди време Диона е заварила Галин да дарява с френски ласки младежа в офиса на фирмата му. След като разказала за видяното тук-там, тя набързо бе натирена от музикалната компания на добричлията „Алфа мюзик”.

Зад псевдонима Адам стои Николай Николов, който е на 23 години и е от София. Тренирал е футбол 9 години, но контузия спира спортната му кариера. Учил е икономика в Берлин, но поема по пътя на шоубизнеса и не завършва обучението си. Няма и музикално образование. Адам набира все повече популярност, а дуетът с любовника му Галин ще го изстреля във висините на фолк музиката.

Според техни колеги публична тайна е, че младокът има гей връзка с Галин и двамата редовно пътуват заедно в чужбина. Адам често пренощува в дома на продуцента си и шофира автомобила му. Младежът явно е бисексуален, защото доскоро е имал връзка с момиче. Сега обаче се разтушава сексуално с Галин. Тук може да цитираме знаменития афоризъм на Радой Ралин от края на 90-те години: „Гейовете биват два бетера – гей за кеф и гей за кариера”...