Гъмов баща, син и внук в една снимка

През ключалката
13:35 - 06 Август 2019
81990
Гъмов баща, син и внук в една снимка

Актьорът Станимир Гъмов пусна снимка на три поколения мъже от рода му – той самият, татко му Иван и синът му, кръстен на дядо си.

Фотото е по повод 45-ия рожден ден на артиста на 1 август.

Станимир често признавал, че като дете на разведени родители осъзнавал всички трудности, през които трябвало да премине синът му Иван. Актьорът се опасявал, че раздялата с жена му и честите им скандали ще рефлектират върху детето. За щастие страховете на Гъмов не се оправдали и момчето приело съвсем спокойно ситуацията.

Наскоро Станимир Гъмов призна, че не полага достатъчно грижи за Иван. Случвало се даже да пропуска срещите си с момчето заради служебни задачи или други ангажименти.

„Основната отговорност в отглеждането му пада върху плещите на бившата ми жена Ани. Мъчно ми е да го призная, но е факт. Не съм добър баща”, изповяда Гъмов в ефира на Нова тв.

Говори се, че доскоро Станимир често залитал към чашката и това едва не му коствало работата в кукления театър. Напоследък обаче променил поведението си и ограничил алкохолните запои. Докато бил ангажиран в шоуто „Като две капки вода” като учител по актьорско майсторство, той се съсредоточил върху работата и спрял чашката, написа „Уикенд”.