Гари Невил: Тен Хаг пръсна много пари за лоши трансфери

Някои изобщо не се доближават да сумите, дадени за тях, заяви бившият национал на Англия

Спорт
13:10 - 02 Януари 2024
1479
Гари Невил: Тен Хаг пръсна много пари за лоши трансфери

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и настоящ спортен анализатор - Гари Невил, отново бе критичен към "червените дяволи", но този път след поражението от Нотингам Форест с 1:2 преди дни.

Той коментира и някои от трансферите в последно време, които клубът осъществи.

"85-те милиона паунда, похарчени за Антони, са преувеличени. Очевидно не е близо до това ниво, но дори 70 милиона за Расмус Хьойлунд са много пари, 55 милиона за Мейсън Маунт, 80 милиона за Каземиро за петгодишен договор са много пари. Не трябваше да ги привличат.

Има много сделки, които можете да започнете да разглеждате с наполовина празна чаша, когато разглеждате набирането на футболисти. Отминаха дните, когато треньорите пътуваха три или четири нощи в седмицата, за да гледат други играчи", коментира Невил.

"На Тен Хаг беше позволено да привлече когото си поиска и това не трябва да се допуска. Има някои добри играчи и някои лоши. Те напускат терена като победена група.

Феновете на Манчестър Юнайтед ще бъдат много разочаровани. Отборът бе много по-слаб от Нотингам, много често те са по-слаби от тимове на по-ниско ниво в лигата", призна легендата на "червените дяволи".