Гарсес: Искам да вкарам още много важни голове за ЦСКА

Спорт
15:04 - 01 Септември 2022
2003
Гарсес: Искам да вкарам още много важни голове за ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Маурисио Гарсес се надява да вкара много голове през този сезон и да помогне на тима да спечели титлата.

Гарсес се адаптира към клуба и през този сезон се представя значително по-силно от предишния.

"През този сезон ще чувствам много щастлив, играя с голямо желание и нещата се развиват по естествен път. Не обичам да давам обещания, но всеки ден се трудя, искам да вкарам много голове, важни голове, да постигнем целите пред отбора, а дали ще стана голмайстор на първенството, ще видим", каза Гарсес на брифинг, след като бе награден за футболист на месец юли и играч на 4-ия кръг в еfbet Лигата.

"Жалко, че отпаднахме от Европа точно в тази фаза преди групите, но това вече е минало и сега най-важни са мачовете, които предстоят. Най-важно е да трупаме точки в първенството, дори когато не играе по най-добрия начин. Победите радват феновете.

Винаги съм бил добър в играта с глава. Във всички отбори преди ЦСКА съм вкарвал голове с глава и затова се ядосвах през миналия сезон, когато не се получаваше, но през този сезон работя по този компонент и бележа повече с глава", каза още Маурисио Гарсес.