Гарсес след първата тренировка с ЦСКА: Стига ми да знам, че отборът иска трофеи

Спорт
17:59 - 14 Януари 2022
825
Гарсес след първата тренировка с ЦСКА: Стига ми да знам, че отборът иска трофеи

Отборът на ЦСКА анонсира, че нападателят Маурисио Гарсес вече е в Турция и тренира наравно с останалите футболисти на "червените". Гарсес е първото зимно попълнение за "червените" през 2022-а година, като се очакват още няколко входящи трансфери в клуба от "Българска армия".

Прилагаме съобщението от официалния сайт на ЦСКА без редакторска намеса:

Новото попълнение на ЦСКА Маурисио Гарсес направи първа тренировка с отбора в Алания. Бразилецът бе въведен в обстановката от своите сънародници Густаво Бусато и Жеферсон, които ще му помагат да се адаптира по-бързо.

Гарсес се включи в следобедното занимание на тима, като същевременно ще му бъде изготвена и индивидуална програма за допълнителни натоварвания, за да навакса обема работа, свършен от съотборниците му досега.

"Само една дума ми се върти в главата, след като трансферът стана факт - мотивация. Наистина съм амбициран по най-бързия начин да се интегрирам към отбора, към стила на игра и изискванията на треньора."

"Щастлив съм, че ще мога да играя за голям клуб като ЦСКА. Не съм запознат в детайли чак толкова много с българското първенство, но ми стига да съм наясно, че отборът винаги се бори за трофеи, да е на върха, като и да се представя на ниво в Европа", сподели Гарсес за клубния сайт на 31-кратните шампиони.