Гарсес: В ЦСКА се мисли единствено за шампионската титла

Спорт
11:51 - 14 Юли 2022
2377
Гарсес: В ЦСКА се мисли единствено за шампионската титла

Героят за ЦСКА от първия кръг в efbet Лига - Маурисио Гарсес, който отбеляза хеттрик срещу Арда, сподели, че на "Армията" се мисли само и единствено за шампионската титла. Атакуващият футболист призна, че си е поставил цел да отбележи конкретен брой голове през настоящия сезон.

"За първи път играя извън Бразилия. Веднага обикнах България. От 7 месеца съм в ЦСКА и трябва да направя едно признание - в началото ми беше по-лесно, тъй като Стойчо Младенов бе начело на отбора и комуникацията беше по-лесна, защото се разбирахме на португалски. 

Със Саша Илич полагам двойно повече усилия, за да му покажа, че трябва да бъда в състава. Всеки треньор има собствено виждане за играта и се старая да се адаптирам по-бързо към изискванията на новия наставник", сподели Гарсес в предаването "Домът на футбола".

"Много пъти съм играл като централен нападател, но тя не е най-подходящата за мен. Чувствам се по-удобно на фланга, защото съм бърз и искам да се надигравам един на един с противниковите защитници. Ако ЦСКА има нужда от мен да играя като централен нападател, ще бъда там. Ще играя там, където прецени треньорът.