ГАВРА! Великата Йорданка Христова в долнопробна реклама за отслабване

Образът на естрадната икона употребен без разрешение от фирма - менте

Крими
13:30 - 17 Септември 2019
22230
ГАВРА! Великата Йорданка Христова в долнопробна реклама за отслабване

На меко казано странна реклама за нечуван препарат за отслабване, който набира балъци в социалните мрежи, се натъкна репортер на Lupa.bg. Хранителната добавка, която се продава само с поръчка по интернет, се рекламира с лицето и тялото на естрадната ни дива Йорданка Христова и твърдението, че тя е отслабнала със 17 килограма благодарение на "чудотворния" препарат.

Верни на журналистическия си нюх, че Данчето едва ли се е навила да рекламира подобен странен продукт, се свързахме веднага с нея: "Става въпрос за абсолютен фейк. Приятели ме предупредиха в последните дни, че са срещали въпросното менте с моя образ, но тъй като бях заета със снимки, нямах време да реагирам до момента. Моля ви, предупредете обществеността, че става въпрос за пълна измама", каза певицата пред Lupa.bg.

Йорданка Христова се зарече, че ще съди създателите и разпространителите на подвеждащата реклама. Наше разследване показа, че въпросният продукт за отслабване залива социалните мрежи чрез фалшиви руски профили, които скоростно се закриват. Това е поредният скандал с менте хранителни добавки, след прочутия "Липовон" на фитнес инструктора Ричард Величков. Който обаче поне имаше доблестта да рекламира опасното вещество със собственото си лице.