Гаврят се с Кобилкина за 49 лв.

Нещо за четене
16:43 - 26 Ноември 2020
10584
Гаврят се с Кобилкина за 49 лв.

Наталия Кобилкина, която от няколко месеца е жителка на английската столица Лондон шокира с намаление за черния петък. Сексоложката обяви намаление на курса „Лидерство в бизнеса” с цена от 4999 лева на „едва” 49 лева.

Почитателите на рускинята отдадоха безумно високата такса на правописна грешка и заподозряха хитра рекламна тактика за привличане на вниманието. Други обаче не скриха разочарованието си от Кобилкина и я спукаха от подигравки. Сред най-яките гаври бе тази на водещия на „На кафе” Георги Блажев, който също обяви промоция на курса си „как да изпържим яйце”, пише Хотнюз.

„Аз обаче ще изчакам редовната цена. Искам да ви подкрепя в тази криза. Прекалено сте добри да подарявате толкова знания и опит за жълти стотинки!”, шегува се Здравко Федушев.

„Не мога да повярвам, че виждам това. Нали знаете колко са 5 хиляди лева, и колко качествени курса могат да се посетят с тази сума”, пише Франческа Фелини. Кобилкина обяви и други намаления на доста солените си цени заради черния петък, но определено „намалението” на курса за бизнеса стана хит в социалните мрежи.