Гажето на Алисия я затрупа с рози

През ключалката
11:23 - 13 Май 2019
6096
Гажето на Алисия я затрупа с рози

Алисия се почувства като в приказка на последното си участие. Звездата на "Ара" изпя песните от първата част на своя лайф и тъкмо се канеше да се оттегли за кратка пауза, когато диджеят й каза да се обърне назад. На фона на светлинни ефекти в края на сцената я чакаха 3 огромни букета с над 500 червени рози. Изненадата бе дело на любимия й мъж, който ги изпратил по куриер. Според източници на Lupa.bg, любимият й се е охарчил с поне 2500 лева за розите.

Певицата отдавна е спряла да коментира слуховете около личния си живот, но наскоро загатна за наличието на гадже в него, пускайки снимка от частен самолет, на която се виждаше мъжки крак. Вместо да си вземе букетите за вкъщи, в края на участието си Алисия помоли персонала да раздаде цветята на присъстващите жени в заведението. “Искам всяка една дама да се чувства уважавана и обожавана и да не си тръгва без роза от клуба”, каза певицата.

Фолк певицата  предизвика възторжени възгласи, излизайки на сцената на заведението в цветен сет на "Chanel "и розови ботуши.