Гей двойка немци обира наред на Златни пясъци

Тандемът ошушка 3 магазина, сви телефон и 80 лева от друг мъж в заведение край морето

Новини
12:08 - 02 Юли 2019
4044
Гей двойка немци обира наред на Златни пясъци

Гей двойка от Германия бе арестувана в курорта Златни пясъци след серия от дребни, но дръзки кражби. До този момент двамата немци са признали за общо 4 престъпления, които успели да извършат по време на 10-дневната си ваканция в елитния някога курорт, днес приватизиран от близкия до Костов бизнесмен Славчо Христов.

Двамата немски туристи са от малък град в Бавария. Те са задържани за серия кражби на Златни пясъци, след като местни магазинери започнали да отчитат липсващи стоки - нещо необичайно за комплекса, където цените са доста високи и по принцип отдъхват по-заможни туристи.

Единият 35-годишен чужденец бил заловен, докато опитвал да отмъке сувенири, бижута, плажно масло, пакет презервативи "Дюрекс" и бутилка уиски от магазин в курорта. Бдителната продавачка го видяла на камерата, затворила вратите на обектите и повикала полиция, която пипнала на място крадеца. 

Разследването установило, че младият мъж действал заедно с любовника си - 43-годишен немец. Докато почивали край морето, парите им свършили от запои и решили да си набавят облаги. Двамата успели да извършат кражби от три търговски обекта, от които свивали храна, алкохол, бижута и козметика. От заведение пък задигнали мобилен телефон на друг клиент и дребна сума пари - 80 лева. Немците са арестувани за 24 часа.

Снимката е илюстративна