Гей страсти в Lupa.bg: Новият „Мистър София” радва боса на мебелите „Явор” (СНИМКИ)

През ключалката
17:00 - 28 Юли 2020
29526
Гей страсти в Lupa.bg: Новият „Мистър София” радва боса на мебелите „Явор” (СНИМКИ)

Новият красавец №1 в София - 18-годишният Васил Младенов, е гадже на милионер от Пазарджик. Любовната драма сподели пред Lupa.bg близък приятел на бизнесмена Благо Солов, прочут повече като босът зад мебелната къща „Явор”.

Благо Солов участва в протестите срещу властта

Запознатият с аферата наш читател обясни завистливо, че Благо Солов бил толкова запленен от изкусителния „Мистър София 2020”, избран само преди дни, че дори „подпомогнал” журито на конкурса с 10 000 лева, за да решат правилно.

Софиянецът Васил Младенов се занимава се с футбол, съдийство, фитнес, участва във фото- и видеореклами. Красавецът впечатли журито в кръга на таланта, като рецитира поема за Катрин Вачева, която бе и водеща на конкурса.

Васил Младенов е най-красивият софиянец за 2020-а

Новият най-красив мъж на София вече призна, че често е заливан с неприлични предложения не само от жени, но и от мъже.

Изборът на Васил Младенов не мина без скандал. В деня на провеждането на конкурса - 23 юли, четвъртък, един от главните фаворити за титлата Михаил Бериша обяви, че се отказва от надпреварата, защото бил канен от организатора Владислав Славов да му ходи на гости и не може "да си продаде душата на дявола", за да спечели.

Самият Славов твърди, че няма такова нещо, а момчето има проблеми с психиката. "Обръщам се към всички мои поддръжници - не се явих на конкурса "Мистър София" вчера, защото не се съгласих на предложенията на организатора. Не можах да си продам душата на дявола заради една титла. Винаги съм бил мъжкар и такъв ще остана, а това, което съм постигнал, никой не може да ми го отнеме. Ще разоблича как се става "Мистър София". Който иска подробности, ще му покажа чата с организатора".

С тези думи Михаил Бериша разбуни духовете ден преди началото на конкурса "Мистър София", който се проведе вчера. Фитнес маниакът пусна в профила си в мрежата разговор с организатора на конкурса Владислав Славов, в който двамата се уточняват къде да се видят и кога. Според Бериша Славов иска да му ходи на гости.
"Правете си извода как се става "Мистър София", сподели над видеочата си с Владислав Бериша.

"Това момче има проблем с психичното си състояние. Не искам да отговарям за действията му, обидно е за авторитета ми. Аз не му се сърдя. Виждате в чата, че му предлагам да го представям в медиите. Никъде не му пиша интимности или за пари. Жалко, че се е вкарал в този филм. Той е невменяем", сподели от своя страна организаторът на конкурса Владислав Славов.