Гел, оправи си стъклото!

Радостин Василев бръмчи със счупен джам на гъзарския си мерцедес

Политика
15:56 - 22 Юни 2023
5111
Гел, оправи си стъклото!

Вечният ренегат Радостин Василевшофира мощния си джип със счупено предно стъкло. Дни наред бившият народен представител от "Има такъв народ" (ИТН), а след това и от "Продължаваме промяната" (ПП), паркира возилото си с тежък удар по стъклото.

От снимките личи, че еърбегът се е отварял, което говори за сериозен удар. Какво точно се е случило на този етап не е ясно, но Василев продължава да ползва автомобила и да идва с него на работа в Народното събрание. Според злите езици може и да става въпрос за вандалска проява, защото Руди Гела не е като да не знае как да си създава неприятели.


Снимка: tribune.bg

По закон, дори и при леко пукване на предното стъкло, автомобилът не може да се шофира, докато не се отстранят нередностите.

Преди време ви съобщихме за друга катастрофа с участието на Радостин Василев. Случката се разиграла на 9 януари 2021 година, когато депутатът блъснал възрастен човек. За да не попадне под прицела на закона, Василев купил автомобил за 3000 лева на пострадалия.  

Бившият министър навлиза в насрещното и удря колата на Красимир Генов, 58-годишен мъж от Червен бряг. Тежкият инцидент е потулен от полицията и прокуратурата в Плевен.