Гена Трайкова разцъфна след раздялата с Би Ти Ви

45-годишната бивша тв звезда изглежда като момиченце

Нещо за четене
12:29 - 26 Юли 2024
4498
Гена Трайкова разцъфна след раздялата с Би Ти Ви

Раздялата с Би Ти Ви се е отразила повече от добре на Гена Трайкова, която напусна телевизията преди повече от 3 години. Репортер на „Уикенд“ засече бившата главна редакторка на новините в частната медия в столичния квартал „Лозенец“. Гена бе в компанията на дребното си куче, порода „Чихуахуа”. Трайкова бе спортно облечена, без капка грим и с пусната коса. Блондинката изглеждаше страхотно и трудно някой би й дал повече от 30 години. Явно Гена е разцъфнала след напускането на телевизията, защото по лицето няма никакви бръчки.

Журналистката не е много суетна и едва ли се е тунинговала в някоя клиника, имаше естествен вид, не беше подпухнала от ботокс и филъри, най-вероятно не е прибягвала до тях.

Докато работеше в Би Ти Ви, Трайкова никога не се показваше публично без силен професионален грим и стилна прическа, когато е на екран, но в ежедневието си ходеше неглиже. Малко след раздялата с телевизията бившата на Венелин Петков беше трупнала десетина килограма над стройната си осанка, но сега явно е излязла от дупката, в която беше. Вече видимо е по-свежа и не е закръглена. Трайкова се радваше на четириногото си, което много обича и обгрижва. В момента тя преподава на студентите от магистърската програма по „Мултимедийна журналистика” в УНСС. Там обучава заедно със своя бивш колега от Би Ти Ви Венелин Петков. Години наред двамата ръководеха новините в частната телевизия. Венелин беше директор на „Новини и актуални предавания”, а Гена техен главен редактор и неговата дясна ръка. След като Петков беше освободен от работата си преди 3 години, в знак на солидарност с него се махна и Гена Трайкова. Сега двамата работят отново заедно.

Венелин дълго време живееше с колежката си Гена. Искрите между тях пламнаха по времето, когато двамата бяха водещи на новините. Публична тайна е, че на нея Венелин Петков дължи кариерата си в Би Ти Ви, защото тя е тази, която го вкара в новините. Връзката между тях приключи, след като синеоката тв водеща залюби музиканта Лъчо от група „Хиподил”. Рокаджията и журналистката живяха заедно 2 години и щяха да се женят, но тогава тя поставила кариерата си на първо място и не била готова да изостави работата си, за да бъде майка и домакиня. След раздяла си Гена и Венелин успяха да запазят добри отношения. След това за кратко Петков се хвърли в обятията на водещата на късната емисия Новини Поли Гергушева, но нещата не се получиха, с лед нея дойде ред и на любовта му с Николета Маданска. Двамата избягваха да демонстрират чувстват си в телевизията, макар че всички знаеха за интимните им отношенията. Двойката изкара няколко години заедно, Маданска роди двама синове от бившия си шеф, но двамата се разделиха преди 2 години. Днес Венелин работи рамо до рамо с Гена и колегите им имат подозрения, че отново могат да се съберат като двойка в живота – както стана с Бен Афлек и Гуинет Полтроу.