Георги изненадващо напусна "Игри на волята"

Най-силният играч на "Прабългари" бе елиминиран с лекота от "тракиеца" Атанас

Нещо за четене
15:44 - 05 Октомври 2019
3869
Георги изненадващо напусна "Игри на волята"

Георги изненадващо напусна "Игри на волята", след като Атанас успя да отстрани най-силния играч на племето "Прабългари". Снощи се проведе поредната елиминационна битка в „Игри на волята“. Един срещу друг застанаха Георги от "Прабългари" и Атанас от "Траки". Двамата трябваше да разгадаят езика на символите.

Първо трябваше да разбият шифър с числа прескачайки стена и достигане до сергия с характерни продукти от Странджа. Броят на продуктите беше свързан с комбинацията на шифъра, правилната комбинация отключваше сандък, който даваше ключ за карта, на която имаше комбинация от символи. Символите трябваше да свържат с въжета, като всяка комбинация водеше до кесии заровени в пясъка. В кесиите бяха части от тръба, които трябваше да съединят, да сложат топка отгоре и да преминат така през дървена скара и накрая да сложат топката на ръка, намираща се на 5 метра височина.

Атанас се справи най-бързо със задачата, дори му се наложи да мине три пъти през финалния етап, докато успее да сложи топката. За цялото това време Георги не успя да съедини тръбата и по този начин отпадна от шоуто.

„Прабългарите ще си сърбат попарата“, бяха първите думи на Жоро. „Абе какво стана, вчера бях най-слабия играч. Тоя Георги всеки път като хване Добата, си го бие на почивки, аз го елиминирах без никакъв проблем“, сподели щастливият Наско, който се завърна в племето си, в което изглежда ще има промени.

Все още не е ясно какво се случва с Йоана, която заяви, че иска да напусне предаването по собствено желание. Развръзката ще стане ясно в епизодите идната седмица.

В понеделник всичко в шоуто стартира отначало в битката за територия. "Прабългари" вече са едва 5 души.