Георги Кадиев си намери мястото, става водач на "ЛЕВИЦАТА" в Стара Загора

Емблематиният червен кадър вече беше пръв в листата за района, но от БСП

Новини
17:59 - 26 Февруари 2023
6559
Георги Кадиев си намери мястото, става водач на "ЛЕВИЦАТА" в Стара Загора

Георги Кадиев, една от най-известните фигури в БСП, напуснал партията заради лидерката Корнелия Нинова, обяви официално, че ще води листата на "Левицата". Новосъздадената формация обедини скорошни и стари отцепници от столетницата. А ето и какво написа Кадиев в профила си във Фейсбук: 

"Уважаеми приятели, вече мога да потвърдя, че ще водя листата на ЛЕВИЦАТА в прекрасна Стара Загора.
Преди две години бях водач там, тогава в листата на БСП. Направихме силна кампания и запазих страхотни спомени и приятелства.

Искрено вярвам, че лявото има шанс само ако се обединим. Очевидно сега и с това ръководство на БСП няма как да стане, но това е бъдещето.

Обичам област Стара Загора. Защото тя е мини-образ на България.

Има планински северни общини, равнинни южни общини, силна индустрия, развито селско стопанство, има историята на Шипка и Бузлуджа, има култура и легендарните Берое и толкова прекрасни хора. И имаме нашите каузи: Марица-Изток и спиране на потресаващата дългогодишна корупция в общините и държавните фирми.

Ако имате желание да се включите в кампанията, ако искате да видите от ръка разстояние българската политика и ако вярвате, че всичко това има смисъл- пишете ми.
Имаме нужда от вас!

До утре в Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Павел Баня, Гурково, Николаево, Мъглиж, Гълъбово, Раднево, Братя Даскалови и Опан."