Георги Милков сменя Михаил Билалов в "Стани Богат"

През юни ще има 8 благотворителни издания на шоуто

Нещо за четене
15:26 - 25 Май 2023
6665
Георги Милков сменя Михаил Билалов в "Стани Богат"

Проф. Петър Стоянович, Георги Милков, актьорът Даниел Цочев са част от известните лица, които ще сменят Михаил Билалов в “Стани богат” в 8 благотворителни издания през юни и юли.

В епизодите, които ще събират средства за 8 каузи, ще се включат и популярни личности, които ще играят редом до обикновени хора. Сред тях са Светослав Иванов, Ива Дойчинова, актьорите Калин Сърменов, Силвия Лулчева, Весела Бабинова и Катето Евро, както и певците Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и 100 кила.

Калин Сърменов (днес празнува рожден ден – б.р.) и неговата партньорка от Българската хранителна банка например ще играят в подкрепа на фондацията, с която актьорът работи вече над 5 години. “Хората, които се занимават с подобни неща, трябва да бъдат приоритет в нашето общество. Психиката и животът ни са на ръба, никой не е застрахован”, казва Сърменов. И макар да не е напълно доволен от представянето си, защото можели да стигнат по-напред, го намира за “все пак прилично”. Той самият бърка на един от въпросите. Малко преди водещият да ги попита кой е верният отговор, двамата решават да заключат спечелената сума до момента, защото работата им се сторила “дебела”.

Актьорът участва за втори път в благотворителен сезон на предаването. Предния път заедно с него играл Алфредо Торес. “Той, милият, докато прочете въпроса, то свърши. Казах му: “Алфредо, само се усмихвай, аз ще се боря”, разказва Сърменов, който участва и в други благотворителни каузи.

Въпреки различните водещи правилата остават същите. Единствената разлика е, че този път всяка спечелена сума ще бъде дарена за конкретна кауза. Благотворителният сезон на “Стани богат” ще се излъчва всяка неделя от 4 юни в 20,00 ч по Би Ти Ви.