Георги Валентинов: Знам на 100%, че Златка спеше с Благой, докато уж ми е гадже!

Нещо за четене
15:03 - 21 Ноември 2023
65104
Георги Валентинов: Знам на 100%, че Златка спеше с Благой, докато уж ми е гадже!

 „Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо е започнала още докато тя е била с мен. Това е кофтито в цялата работа“. Тези признания направи бившият на русата изкусителна Георги Валентинов в подкаст, който бързо се разпространява в интернет.

Златка мамела влюбения в нея Жоро

Както е известно, Валентинов предложи брак на Златка на сцената на шоуто „Като две капки вода“. До сватба обаче така и не се стигна, защото звездната двойка се раздели. А месеци по-късно Райкова се хвърли в обятията на Джизъса. „Аз съм човекът, които се раздели със Златка. Аз казах край. Просто усещах, че тя не е искрена и ми изневярава. След няма и месец ми се обади приятел и ми каза, че ги е видял да тренират заедно с Благой във фитнеса на „Царско село“. Според мен са започнали да се срещат поне 4-5 месеца по-рано", добавя Валентинов.

Именно заради кражбата на секси силиконката ММА боецът и Благо, с когото бяха много близки, прекратиха приятелството си. И така до началото на тази година, когато изненадващо двамата се озоваха в „Сървайвър“. На самотния остров мачовците се прегърнаха и си простиха.

Жоро Валентинов и Благой Георгиев си простиха в "Сървайвър"