ГЕРБ към властта: Наиграхте ли се? Оставка, аматьори

Спрените проекти ще се върнат като бумеранг, заяви от трибуната на НС Николай Нанков

Новини
12:11 - 08 Юни 2022
2312
ГЕРБ към властта: Наиграхте ли се? Оставка, аматьори

Ремонтите на пътища няма как да бъдат завършени в срок. За това алармира в декларация от трибуната на НС Николай Нанков от ГЕРБ. Спрените проекти ще се върнат като бумеранг. Най-лошото строителство е недовършеното, изтъкна той. Една нула ще построите, обърна се той към управляващите. Няма да има АМ "Струма", притеснен е Нанков. ЕК ще си потърси всички средства, които е дала за магистралата, по мнението на народния представител.

Ще върнем милиарди на ЕК. Цяла година управляващите разтягали локуми за АМ "Хемус", според опозицията. Милиарди ще коства довършването на магистралата. Липсва ви капацитет, предупреди Нанков. За всички е ясно каква щета нанесе на българските граждани промяната, каза той. Наиграхте ли се? Оставка, аматьори, призова Николай Нанков.

Припомняме, че именно строежа на АМ "Хемус" предизвика най-големите скандали между служебните правителства и ексуправляващите от ГЕРБ. Едновременно с това за редица дейности са изплащани милиони авансово, а като драстичен пример за това се дава договор с изплатени средства за озеленяване на участък, чието строителство не е започнало.