ГЕРБ предлага Бойко за премиер?

По думите на Александър Иванов ГЕРБ-СДС са готови да преговарят с всички останали партии в парламента, с които има припокриване на програмите

Новини
19:00 - 19 Октомври 2024
3160
ГЕРБ предлага Бойко за премиер?

Най-отговорно е да предложим нашия политически лидер за премиер. Това заяви в предаването „Офанзива с Любомир Огнянов” кандидатът за депутата от ГЕРБ-СДС Александър Иванов.

Той заяви, че ГЕРБ е партията, която ще спечели изборите и то с голяма преднина пред вторите и третите според всички социологически проучвания.

„Според мен най-логично е да предложим Борисов”, заяви Иванов.

Той каза, че ГЕРБ може, знае как и има готовност да състави правителство. „Само ние можем да решим проблемите на държавата”, заяви Иванов.

По думите му ГЕРБ-СДС са готови да преговарят с всички останали , с които има припокриване на програмите.

„С колегите от ДБ имаме припокриване за развитие на икономиката, финансите и публичния сектор. Всеки може да протегне ръка в името на стабилността на страната”, каза Александър Иванов.

„ГЕРБ е гарант последните 15 години, че няма да има повишение на данъците. И в настоящата си програма не се отмятаме от този ангажимент. Предлагаме наблягане на реиндустриализацията, създаване на 15 стратегически индустриални парка, подпомагане на стартиращи предприятия”, каза Иванов.