Гери Дончева роди тайно

Тв водещата упорито криеше, че е бременна, защото е имала усложнения

Нещо за четене
11:15 - 21 Юли 2022
5638
Гери Дончева роди тайно

Тв водещата Гери Дончева изненада всичките си последователи, след като преди минути съобщи радостната новина, че е станала майка на момиченце, въпреки нетърпението на малката принцеса да излезе на бял свят.

„Тази малка госпожица е нашето ГОЛЯМО чудо! Нашата Мария Магдалена се появи изненадващо доста преди термин, все пак здрава, силна и съвършена! Госпожицата се роди цели 47 см, тегло 2,720 грама, в 01:44 часа на 16 юли, 2022. Съпругът ми и аз сме много много щастливи, че семейството ни расте здраво и голямо и вече благодарихме лично на всички “замесени в проекта”. Маги и аз се чувстваме чудесно и очакваме благоприятни резултати от кръвните изследвания за да се приберем вкъщи. Най-хубавото тепърва предстои“, пише Дончева, давайки подробности бременността си, която протече тайно.

Досега Гери криеше упорито, че е бременна, тъй като имало усложнения и през последните месеци предимно си почивала, а пред приятели все измисляла някакво оправдание, за да не се види с тях.

С публикуването на снимката тя направи и още едно шокиращо признание - че се е омъжила и за първи път показа сватбената халка. Мъжът й Емил има две деца от предишния си брак, а Гери стана мама за първи път на 37 години.