Геро не може да се нарадва на новото си тяло

Актьорът e направо неузнаваем

Нещо за четене
17:55 - 27 Май 2024
28342
Геро не може да се нарадва на новото си тяло

Актьорът Герасим Георгиев – Геро, e направо неузнаваем! Той видимо е втален, а изваяната му осанка породи куп спекулации и слухове, как е успял да влезе във форма. Оказва се, че партньорът на Димитър Рачков в „Като две капки вода“ е отслабнал с около 35 килограма не с популярните инжекции за диабетици, с кето диета или с мъчително гладуване, а благодарение на бариатрична операция. Екранната половинка на Димитър Рачков все още не  може да се наадва на новото си тяло, което всяка седмица е все по-слабо. 

Процедурата на Герасим е извършена в София противно на последната мода родните звезди да се подлагат на подобни интервенции в Турция. За операцията разкри самият Геро. На въпроса, на какво се дължи драстичното му отслабване и има ли тайна диета, Георгиев първо се пошегува, че Рачков му е казал да се вземе в ръце, и той затова слабее, но после сериозно даде отговор, който вълнува много хора от месеци.

„Спазвам някакъв режим, но генералното е, че си направих бариатрична операция в София. Оперира ме доцент Грозев. Сега спазвам режим. Всичко е наред, под контрол, без рискове и се чувствам добре“, заяви Геро.

Бариатричната хирургия е хирургично лечение на болестното затлъстяване. Този тип лечение все още е малко познато у нас, но според медиците това е бъдещето при борбата със затлъстяването и диабет тип 2. Прилага се при пациенти, които са твърде дебели и не могат да отслабнат със спорт или диета. Операцията прави ефективни промени в храносмилателната система, за да подпомогне загубата на тегло. Бариатричната хирургия използва различни техники за намаляване на обема на стомаха или ограничаване на усвояването на хранителни вещества от червата, или комбинация от двете. В случая с Геро е направен т. нар. байпас на стомаха, при който част от него се изрязва. Според негови колеги интервенцията е била крайно необходима, тъй като теглото му от над 160 килограма сериозно застрашавало здравето му.

С новата визия той се впуска и в поредното предизвикателство – новото шоу „Скрита самоличност“. Относно предаването Геро заяви: „Изисква се наблюдателност, забавно е и мисля, че ще бъде свеж полъх в ефира“.