Гигантска ламарина едва не уби жена във Враца (снимки)

Новини
17:51 - 22 Декември 2019
4205
Гигантска ламарина едва не уби жена във Враца (снимки)

Ламаринена покривна конструкция от учебен автоцентър във Враца е била изтръгната от вятъра, премазала е кола и се е стоварила на улицата със страшен трясък, съобщи Би Ти Ви. Малко преди това на мястото е минала жена, която се прибирала от втора смяна на работа, показва запис от видеокамера. Само секунди са я делили от смъртта, разказаха нейни близки, които са видели записа.

Това са снимките от охранителната камера в нощта на 22 декември. На тях ясно се вижда как жената минава по улицата във Враца 23 минути след полунощ. Двата стоп кадъра са направени само 13 секунди един след друг. На втората снимка се вижда гигантската паднала ламарина, която би убила на място жената.

"Падна една огромна ламарина - с размери, може би, два на метър и нещо. И точно преди това, ама буквално секунди, беше минала една жена. Ламарината според мен беше смъртоносна, много тежка. И докато ние се спасявахме от вятъра, паднаха още четири-пет ламарини наведнъж. Видяхме обърната будка, видяхме изкоренено дърво, много керемиди имаше счупени, стъкла. Общо взето, доста страшноси беше", разказаха очевидци на случилото се във Враца.

Както Lupa.bg извести по-рано днес, в града са нанесени и щети по различни сгради и съоръжения, пострадали са десетки покриви и фасади, потрошени са стълбове, изкоренени са дървета.

Падналата през нощта ламарина, заснета сутринта