Гимнастичката Валерия скача в женски бой във „Фермата“

Професионалната спортистка трябваше да избере съперничка между четири дами

Нещо за четене
20:25 - 29 Октомври 2022
6033
Гимнастичката Валерия скача в женски бой във „Фермата“

Безпощаден женски сблъсък ще вдигне адреналина във „Фермата“. Гимнастичката Валерия и финансистката Елена ще се превърнат в истински фурии, за да защитят мястото си в риалитито. Коя от двете ще триумфира на Арената и коя ще се прибере у дома, ще стане ясно тази събота вечер.

Професионалната спортистка Валерия трябваше да избере съперничка между четири жени - издръжливата яхтена стюардеса Хепи Ванче, силната бивша хандбалистка Камелия, пъргавата финансистка Елена и най-възрастната и най-малко подготвена за битки гинеколожка Мажена.

Съфермерите й от отбор „Стари герои“ я навиваха да дръпне на Арената лекарката, която е сигурна мишена, но Валерия категорично отказа. „Сърцето ми не даде да избера Мажена. Дай Боже, някой ден може точно тя да изражда моите деца. А и аз, като спортист, никога няма да си простя, ако избера за противник човек, който е физически по-слаб от мен. Изборът ми е въпрос на морал“, заяви тя и посочи Елена за своя опонентка.

За разлика от Валерия, съперничката й вече познава „вкуса“ на битките. Преди няколко седмици финансистката отстрани на Арената рускинята Альона, но в победата й имаше голяма доза късмет.