Глас от Космоса: Пит е по-добър от Клуни (СНИМКИ)

Топ
10:59 - 17 Септември 2019
2603
Глас от Космоса: Пит е по-добър от Клуни (СНИМКИ)

Брад Пит е най-добрият космонавт сред холивудските актьори, стана ясно по време на негов директен разговор от НАСА с астронавта Ник Хейг, който е в Международната космическа станция. Пит играе космонавт в излизащия на екраните този уикенд филм "До звездите", затова попита "колегата" Хейг: "Ник, имам нужда от твоя опит. Кой беше по-правдоподобен - Клуни (Джордж Клуни играеше астронавта във филма" Гравитация ", излязъл през 2013 г.) или аз?", попита Пит.

"Вие абсолютно!", отговори Ник Хейг със смях, като разкри, че екипажът на МКС вече е гледал новия филм с Пит. "Нямам търпение да се похваля на децата си!", така актьорът завърши разговора, като изрази уважение и благодарност към екипа на международната станция.

Брад Пит разговаря с космонавта Ник Хейг


Американският актьор се свърза с Хейг от контролния център на НАСА в Хюстън за 20-минутен разговор, излъчен от НАСА Ти Ви. Пит в момента се е заел с промоцията на филма "Към звездите", в който изпълнява роля на астронавт. Той участва в рискована мисия, за да търси своя баща, чийто експеримент заплашва Слънчевата система.

Брад Пит играе астронавт в премиерния филм "До звездите"


Въпросът за живота в безтегловност бързо зае важно място в разговора между актьора и космонавта. "Мазолите по краката ми изчезнаха, защото не стъпвам с ходилата си - каза Хейг, който понастоящем е на борда на станцията заедно с двама американци, двама руснаци и италианец. - Но имам мазол на палеца на крака си, защото непрестанно се захващам за нещо с него. Това е сред странните неща, за които човек не мисли на Земята." "Невероятно е", отвърна Брад Пит.


Актьорът попита също Хейг дали превъплъщението му в ролята и пресъздаването на условията на безтегловност са убедителни. "Много са добри", увери астронавтът. Пит освен това попита Хейг кой пуска музиката на борда на МКС и дали астронавтите са наблюдавали неотдавнашния неуспешен опит за прилуняване на индийския спускаем модул "Викрам". "Разполагаме с плейлист и се редуваме - поясни Хейг. - Приятно е, защото имаме възможност да чуем също руска традиционна музика. За съжаление не наблюдавахме кацането на индийския модул."