Гледаме Франциска Йорданова и Томаш Папкала в „Колко ми даваш?”

Нахъсани за игра, двамата ще стартират участието си с огнено танго под звуците на акордеона на музикант с 30-годишна концертна кариер

Нещо за четене
13:00 - 03 Октомври 2024
1559
Гледаме Франциска Йорданова и Томаш Папкала в „Колко ми даваш?”

Тази вечер от 22:00 ч. по bTV още един лъчезарен и мотивиран звезден тандем ще се изправи срещу шестима непознати в забавната ТВ игра „Колко ми даваш?“. За печалбата на публиката ще се бори двойката, която преминава през живота с танц и изящество – Франциска Йорданова и Томаш Папкала.

Нахъсани за игра, двамата ще стартират участието си с огнено танго под звуците на акордеона на музикант с 30-годишна концертна кариера, но дали ще познаят възрастта му или ще се провалят още в началото, зрителите ще проследят довечера. Фолк певицата, провъзгласила се за „поп-фолк иконата на България“, е следващият непознат, който ще изпоти танцовото семейство, последвана от интернет звезда. Предизвикателство ще се окаже и точната възраст на треньор по карате и самоотбрана, земеделски производител със страст към модата и културист.

Като истинско влакче на ужасите, Франциска и Томаш ще редуват точни предположения и грандиозни разминавания с реалната възраст на участниците, но едно е сигурно – всички пред и зад екраните ще се забавляват искрено.

Утре вечер пък на банката на „Колко ми даваш?“ ще застанат двама спортни ерудити, които зрителите познават от спортната редакция на bTV. Усмихнатото лице на футбола Валери Генов и най-ведрия спортен репортер Димитър Тасев ще се изправят лице в лице с фитнес инструктор, красива Сълза, графити артист, състезател по „фрийстайл паркур“, млада фермерка и наш национал по кендо.