Гледаме Павел на Венци в „Игри на волята“

Рапърът отпада бързо от играта

Топ
17:15 - 11 Юли 2024
8276
Гледаме Павел на Венци в „Игри на волята“

Снимките към новия сезон на „Игри на волята“ вече са в разгара си, а върлите фенове на риалитито дори успяха да разгадаят имената на някои от участниците. Един от тях се оказа поп певецът Pavell от разпадналото се дуо Pavell & Venci Venc.

Павел Николов влиза в екстремното шоу с голяма заявка, но уви, не успява да стигне много далеч. Изпълнителят попада в синьото племе „Дръзки“, където въпреки добрите си физически данни не остава за дълго и отпада, пише Intrigi.bg.

Според информация от кухнята на „Игри на волята“ Pavell е отпаднал преди няколко дни в двубой срещу по-силен и ловък играч. Изпълнителят тежко приема загубата, тъй като силно е вярвал не само че ще стигне до финалите, но и че ще грабне голямата награда.

Дуетът Pavell & Venci Venc се разпадна преди няколко години след жестока разпра между двамата изпълнители. Поп звездите продължиха поотделно, но за съжаление не със същия успех, който имаха като дуо.

Вече 2 години те не успяват да се наложат на музикалния пазар със запомнящ се хит. Venci Venc се преориентира към енергийните напитки, като заедно с Христо Ваташки създаде собствена марка, не особено популярна. Pavell пък продължава да залага на музиката, но така и не успя да блесне с хит и вече му е невъзможно да се самоиздържа с песните си. Това е и причината да се впусне в силовото риалити, но уви – и там не успя да пробие.