Глория гладува при д-р Емилова

Стил
12:31 - 08 Октомври 2020
8880
Глория гладува при д-р Емилова

Глория отново вае тяло с глад. Примата на родния фолк е във Варна, където се подлага на гладолечение при известната диетоложка д-р Емилова. Русчуклийката сама се похвали с фотос с лекарката, видя Lupa.bg.

"С любимата ми д-р Людмила Емилова ! Обичам я тази жена ,вече 20 години!" - написа под кадъра Глория и показа стройни крака. 

Изпълнителката се подлага на прочистване с плодове и чай два пъти в годината, а когато не спазва този строг режим, пак е в режим, но малко по-лек. Преди време фолк дивата разкри тайната на перфектната си фигура, която поддържа с малко храна. 

“Аз просто не обичам хляб и сладко и може би това е нещо, което мен ме спасява. Карам си на месо и на салати. И спазвам две железни правила – никога не се храня вечер след 20 часа, колкото и късно да си лягам, и никога не преяждам, колкото и да ми е вкусно”, сподели преди време русенката. Тя допълни, че в дома ѝ се купува хляб, само ако ще има гости.

Изпълнителката винаги отрича, че си е махала ребра или удължавала краката, като подчертава, че прекрасният си външен вид дължи на режима на докторката. За нея Емилова е не само приятелка, но и втора майка.