Глория Петкова отслабва с жестока диета

Стил
14:39 - 14 Юни 2021
6110
Глория Петкова отслабва с жестока диета

Манекенката Глория Петкова напомни наскоро за себе си в предаването „Черешката на тортата”. Навремето тя набра популярност покрай риалити шоуто „ВИП Брадър” и оттогава често гастролира в различни тв предавания. Междувременно участва и във филми, даже пусна дебютна песен под псевдонима Глоу.

В „Черешката на тортата” Глория се представи умело в кухнята. Макар че е добра в готвенето, тя признава, че хич не по яденето. Червенокосата хубавица е свикнала да хапва умерено още от времето, когато се изявяваше като манекенка. След раждането на дъщеря си Анабел пък съвсем се стопи.

„Истината е, че отслабнах с глад и много лишения”, категорична е риалити звездата.

Тя твърди, че яде веднъж дневно и то в много малки количества. Според нея диетите, които включват ядене по пет пъти на ден, не са ефективни, затова си изградила свой режим, действащ безотказно. Още от моделските години Глория свикнала да хапва миниатюрни порции, така че организмът й не страдал от лишенията.

„Пия по много течности и се чувствам добре”, твърди тя.

По време на бременността си Глория заряза алкохолните запои и се отказа от вегетарианството.

„До третия месец не казах на никого, че чакам дете, макар че най-близките ми се досещаха, защото често ми прилошаваше. Прецених, че не е нужно да го разгласявам. Когато почна да ми личи, вече нямаше как да го крия”, разказва актрисата.

Първите седмици от бременността й преминали ужасно – повръщала ежедневно, главата я цепела от болка и имала световъртеж.

„Мога да сравня състоянието си с тежък махмурлук, който продължи два месеца”, признава Глория.

Паметливите зрители все още помнят изцепките на макенката в Къщата на „ВИП Брадър”. Освен че се показа като емоционално нестабилна личност, тя изуми съквартирантите си с алкохолните запои, които организираше. Глория стартираше деня си с пенлива напитка, а с приятелката й Деси Цонева къркаха до ранни зори. Скандалите на Петкова с певицата Жана Бергендорф също бяха впечатляващи.