Глория пребори коронавируса

Новини
13:56 - 11 Януари 2021
5120
Глория пребори коронавируса

Глория успя да пребори коронавируса и вече е изписана от ВМА, където се лекуваше заради влошеното си състояние вследствие на инфекцията. Певицата е дала два поредни негативни теста и това е довело до благоприятния развой на нещата, научи Lupa.bg.

Фактът, че русчуклийката е добре потвърди гримьорът Борислав Соколов – Бони, който е неин много добър приятел.

„Аз, живея за тези които ме обичат…! На останалите, след като съм им казал истината в очите, а не зад гърба – съм им пожелал здраве и късмет..! Правете добро, то ще се върне някой ден. Нека бъде здрава и спорна следващата година за всички. А  моята приятелка вече си е вкъщи и съм спокоен. Прегръдки, Глория“ – пише гримьорът.

Припомняме, че примата на фолка обяви публично навръх Нова година, че е положителна на COVID-19. Заради усложнения тя своевременно потърси лекарска помощ, като призова последователите си в социалните мрежи да бъдат внимателни, да не чакат последния момент и да вземат навременни мерки за справяне с инфекцията.

Междувременно Глория е в трепетно очакване на най-хубавото събитие в личен план – раждането на първото й внуче. Дъщеря й Симона вече е в напреднала бременност и скоро ще става майка.