Глория с прочувствена изповед

Нещо за четене
13:09 - 04 Август 2021
2994
Глория с прочувствена изповед

Глория разкри душата си пред феновете си. Примата на фолка си позволи да открехна завесата на личния си живот и се изповяда за любимата си баба Недка, видя Lupa.bg.

"Баба Недка. Две години, откакто не е сред нас! Тя ме научи на отговорност, дисциплина, научи ме да готвя, да шия на машина, удряше по някой шамар на някое мое гадже, ако е сгафил много - а, бе, голяма работа беше, безстрашна и смела...
Да обичам хората и да прощавам, че който каквото направи, после се връща... Казваше ми: "Галя, искам те в 21:00 h вкъщи! Тук сме малко градче - не искам да ме посрамвате!" и ние слушахме …и още и още, постоянно изискваше от мен и брат ми! В следващия миг тя и дядо Гого бяха най-сладките и отдадени хора, които бяхме виждали - смях, вицове, съседите и хората ги обичаха! Играехме на всевъзможни игри - искаха да се чувстваме значими и обичани! Баба ни поставяше куп задачи и на мен ми беше кеф да ги правя, защото просто на някой му пукаше за нас! Не ми се искаше да си тръгвам от там, не исках да порасна! Толкова добре се чувствах с тях!
Ноо...животът ми беше подготвил изненада - да пея, да радвам хората и да поемам отговорностите на съдбата! Каза ми: "Щом всички хора могат да поемат отговорност за живота си и ти можеш!" Благодаря ти, бабче ,че беше в първия значим стадий на моя живот, а това е много важно!!! Знаем, че си на хубаво място и ни помагаш още!", написа Глория на годишнината от смъртта на своята баба. 

Майката на Глория също почете паметта на свекърва си, макар от години да е разделена с бащата на певицата.

"Липсват ни много, ама аз нали не показвам нищо, все тая .., но днес е за нея, благодаря!" - допълни изпълнителката на "Крепост".