Глория се хвали с младока: Много е надарен, скъсва ме от sex

Нещо за четене
16:51 - 05 Юни 2023
13007
Глория се хвали с младока: Много е надарен, скъсва ме от sex

Глория продължава да живее под един покрив с младото си гадже Добромир, който е с поне 15 години по-малък от нея. Певицата често го води на различни поводи и тържества, а през зимата двамата бяха и на екзотична ваканция в Доминикана.

Те често се карат и досега са се разделяли поне 3 пъти, но въпреки това певицата била особено доволна от уменията му в кревата. Тя е признавала пред свои приятелки, че Добри бил доста надарен и се радвал на несъкрушим сексуален апетит. Правели секс абсолютно всеки ден, даже по 2 пъти – сутрин и вечер.

„Да, не съм сама. Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време, ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен. Дадох шанс и сега ще видим какво ще се случи. Няма да му е лесно!”, сподели неотдавна Глория в интервю за сръбската телевизия „DMsat”.

За Добри в светските среди се знае, че преди години е бил охрана и шофьор на Алисия, а според клюката е имал любовни романси с фолкпевицата Татяна, както и с Мисис България 2017 Мери Вачева.