Глория скочи срещу Андреа

Нещо за четене
12:45 - 01 Декември 2020
4315
Глория скочи срещу Андреа

Моделката Глория Петкова, която вече се изявява и като певица, се набърка в поредния скандал. Петкова, която нашумя покрай участието си във "ВИП Брадър", изкоментира творчеството на Андреа като подчерта, че успехите й се дължат на нейния спонсор. Това определено вбеси блондинката, която не остана длъжна на моделката и с думи успя да я срине със земята. 

"Благодаря на "Мармалад", че съм включена в тази класация! Само един съвет, когато си в подобна класация, според мен е редно да се има предвид не кой е платил дуета с международната звезда и коя точно е тя. А това колко голям успех и до колко територии в световен мащаб е достигнала. В този случай смятам, че парчето ни "I wanna" с Shaggy и Bob Sinclar, което покори над 30 държави и попадна в редица световни чартове, като не говорим само за Балканите. Това е именно целта на една такава песен, била тя в дует или не! Дано за в бъдеще, когато правите "класации", да имате малко по-компетентно мнение за такива проекти и целта, която имат и какъв точно е успехът свързан с тях", отвърна на удара Андреа. 

Разбира се, последва ответна реакция от страна на Глория, която се оплака, че феновете на певицата я засипват с обиди. 'Някакви хора и групи ми обясняват колко съм зле и как може да говоря така за милата Андреа (чалга певицата)., че имала спонсор. А то се оказва, че въпросната е пуснала някакъв коментар във фейсбука си", ожали се Петкова.