Глория: Тръгнала съм от нулата!

Нещо за четене
13:08 - 23 Ноември 2020
2776
Глория: Тръгнала съм от нулата!

Глория посвети уикенда си на домашен релакс, препрочитайки биографичната си книга. Певицата сподели пред своите почитатели в социалната мрежа какво е усещането й, връщайки се към спомените.

“Чета и препрочитам някои неща от моята биографична книга “До последната усмивка“. Колко неща съм разказала и колко съм забравила да ги спомена. В каква вихрушка съм била през всичките тези години и от нищо не ме е било страх. Всъщност човек, който е тръгнал от нулата, няма как да го е страх! На моменти се натъжавам, на моменти се развеселявам с този луд, щур мой живот, който обожавам и само да съм здрава, аз и близките ми, ако знаете още какви планове имам…” – откровена е тя.

Убедена е, че човек трябва да има характер, да спазва своите принципи и да вижда светло.

“Да искаш да учиш, да надграждаш, не да рушиш, да продължиш напред, въпреки всичко… Да носиш позитивизма в себе си – гордея се с това мое качество. За това, че не се извинявам, за това, че съм себе си… Да се стремя да се обграждам с хора, с които говорим един език и гледаме в една посока. И как хора, които нямат полза от теб, сами си тръгват от живота ти, нали така?! – Няма какво да вземат…” – пише примата на фолка.

Певицата с усмивка казва още за себе си: “Просто едно раче с малко скорпионско съм аз и за мен това е перфектната комбинация, иначе не бих оцеляла. С една дума няма невъзможни неща! Само поискай – не говори, а действай!!! Влезте в моя свят, там е светло и красиво! – Обичам ви! Глория”