Глория в sex афера със Слави Трифонов

Шоуменът и примата на фолка са изживели страстна връзка преди 16 години

Нещо за четене
14:15 - 29 Юни 2023
10480
Глория в sex афера със Слави Трифонов

Слави Трифонов и Глория са изживели бурна любовна афера преди 16 години. Днешният политик си паднал по примата на фолка през 2007 г., когато я покани за жури в продуцираното от него предаване „Мюзик айдъл”. Русчуклийката даваше своето „стимулиращо НЕ!” в първия сезон на шоуто, когато е мачкала чаршафите с плевенчанина.

Не е ясно дали аферата им е започнала, преди Слави да я покани като жури в музикалното шоу, или искрата е пламнала след съвместната им работа в риалити предаването. Двамата са имали тайна връзка, която е продължила около година. Разбира се, екипът на шоумена бил запознат с кого си ляга шефът им, но не смеели да коментират темата, защото се страхували, че ще бъдат уволнени, пише в. „Уикенд”.

„В пика на популярността си Слави всяка вечер си лягаше с различна мацка, коя от коя по-красива. Отделно си имаше и по-сериозни приятелки. Нормално е с неговите възможности да спи с различни, особено когато беше и в цветущо здраве. После се насити на жените и поулегна. С Алекс Раева и танцьорката от балет „Магаданс” Мартина Огнянова си имаше сериозни връзки и не си позволяваше да им кръшка така демонстративно. Е, може да е криввал от пътя понякога, ама не е било системно. Маги много си я обичаше. Тя му е голямата любов и съжалява, че не създаде семейство с нея”, коментираха от обкръжението на лидера на „Има такъв народ”.

Примата на фолка има богато секс тефтерче

В онези години Глория дори често пътувала с тогавашния джип и шофьор на Дългия, който я чакал в някой хотел, където тя отивала, след като приключи участието си. Двамата се виждали дискретно, но все пак не оставали незабелязани от хората. По това време и двамата били в пика на славата си – тя била коронясана за прима на фолка, а той бил сред най-популярните мъже в държавата, водещ на „Шоуто на Слави”.

Трифонов се радвал на прелестите на фолк дивата около година, а след това двамата се разделили и останали в добри отношения, като и до ден днешен се чуват за празници и си честитят рождените дни.

Глория се любела с Трифонов през 2007 г.

Глория винаги е била сред най-дискретните изпълнителки, що се отнася до любовните афери. Тя е демонстрирала връзките си само с Илия Загоров, който е баща на дъщеря й Симона, с бизнесмена Йордан Джермански и с настоящия си партньор – доста по-младия от нея Добромир Добрев.

Всеизвестна е връзката на Глория с боса на ВИС-2 Георги Илиев. Главния беше известен с многото си любовници, но сякаш примата на фолка му беше най на сърцето. Според запознати Жоро Илиев дори й обещавал да се разведе с Мая Илиева, но това така и не се случи. Глория е много мразена от своята колежка Кали именно заради боса на ВИС-2, който по същото време е мачкал чаршафите хем с примата на фолка, хем с изпълнителката на „4-4-2”. Заради това Кали и до днес ненавижда изпълнителката на „Крепост”, като постоянно коментира как няма нито един хит, а „пее само за някаква си там река”.

Босът на ВИС-2 обаче далеч не е единственият мафиот, с когото 49-годишната фолк певица е имала вземане-даване. Името й се спрягаше и с това на Сретен Йосич. Нещо повече – тя била със сръбския бос още докато споделяла леглото и с Жоро Илиев. Заради приликата й със сръбската певица Цеца Величкович, Глория грабва окото на Йоца Амстердама и той я иска за себе си. За да скрепи бизнес отношенията им, Жоро Илиев с неохота преотстъпва любовницата си, гласи пикантната мълва.

До началото на 2012 г. Глория имаше връзка и със сръбския бизнесмен Горан. По неизвестни причини обаче двамата се разделиха и малко след това певицата бе забелязана с тайнствен мъж на публично място, но така и не се разбра кой е той.

Друг влиятелен мъж в тефтерчето на Глория е Георги Първанов. Според столични клюкари тях ги свързва повече от еднаква рождена дата. Двамата са родени на 28 юни и бившият държавен глава всяка година изпращаше кошница с рози на примата. Причината не е само астралната им близост. Двамата се запознават покрай „Българската Коледа“ и постепенно се сближават. Глория дотолкова си спечелила уважението и симпатиите на президента, че Първанов не пропускал да й се обади при всеки празничен повод. „Времето е безсилно пред истинските мъже“, прехласва се Глория, щом стане въпрос за бившия президент, който има слабост към певици.

Певицата Мариана Попова също до днес не спира да хвали бившия си любим. Припомняме, че преди 14-15 години смуглата изпълнителка имаше мимолетна афера с президента Първанов. Това се случи по време на втория му мандат.

Оръжейният бос Николай Гигов също не беше безразличен към Глория. Двамата изкараха заедно около година, като тя се радваше на щедри подаръци от Гигов, който си пада джентълмен и затрупвал изпълнителката от лекия жанр с армагани. Внезапно обаче се разделиха.

След това последваха няколко по-кратки афери на изпълнителката, които тя пазеше в дълбока тайна. Преди няколко години фолк певицата си позволи да афишира в публичното пространство любовта си с пловдивския бизнесмен Йордан Джермански, който дори й подари годежен пръстен. Фолк дивата беше много щастлива и не спираше да споделя колко добре се чувства с Данчо, но последва раздяла. Запознати споделят, че причина за финала на взаимоотношенията им станала разпра между двамата за кариерата на Глория. Ревнивецът държал певицата да спре с музиката и да слезе от сцената. Ограничението изобщо не се понравило на примата на фолка и тя взела категорично решение да сложи край на връзката си с него. Това се случи малко преди пандемията от коронавирус. След това на хоризонта се появи младокът Добромир, който и до днес радва кака си Гло.