Глория зашеметяваща на 50

Примата на фолка ще посрещне празника си във Венеция

Нещо за четене
12:09 - 28 Юни 2023
11974
Глория зашеметяваща на 50

Глория празнува 50-годишен юбилей. Популярната певица продължава да изглежда зашеметяващо и не спира да радва феновете си. Примата на фолка ще посрещне празника си във Венеция, като не е ясно дали е в компанията на актуалния си любовник Добри

Ето какво написа 50-годишната Глория:

"Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти. Живея, обичам, пътувам, мечтая ! Днес е моят юбилей! Благодаря на Бог за талантите и характера, който ми е дал! На семейството и родителите ми за подкрепата и опората! На всички приятели и почитатели за любовта и вниманието към мен през годините! Пожелавам си здраве и още много хубави песни! Подарявали сте ми толкова незабравими моменти и срещи през годините! Благодаря! И аз имам малки изненадки за вас! Днес е премиерата на втората ни дуетна песен с любимата ми Тони Дачева “Звезда на вечерта“, а на 28-ми юни 2024 година очаквам всички мои почитатели в ЗАЛА 1 на НДК да изпеем всичките си любими песни и да отпразнуваме 30 години на сцена!"

Галина Иванова Пенева е родена на 28 юни 1973 г. в Русе. По-известна е под артистичния псевдоним Глория и често е наричана „Примата на българския попфолк“.

Наградена е за „Певица на годината“ през 1998, 1999, 2000, 2001 и 2003 г. и с приза „Певица на десетилетието“ през 2007 г.

Преди часове певицата публикува в Инстаграм своя снимка от Венеция, където вероятно ще отбележи рождения си ден.

Пожелаваме на Глория здраве, благоденствие и любов!