Гнусно: Джендъри изсипаха торби с хлебарки и червеи на гей конференция

Новини
20:04 - 12 Октомври 2024
11202
Гнусно: Джендъри изсипаха торби с хлебарки и червеи на гей конференция

Годишна конференция на гейове, лесбийки и бисексуални, представяни от организацията LGB Alliance, е била прекъсната от гнусна провокация вчера в Уестминстър.

Събитието се е провеждало в Конферентния център “Кралица Елизабет II” в центъра на Лондон.

Клипове и снимки в интернет показват как 7 транс активисти изсипват две торби с хиляди хлебарки и червеи из залата.

Как трансджендърите са се промъкнали през двойната охрана, оборудвана дори и с металодетектори, остава неясно.

Според съобщение на полицията са задържани (но не арестувани) четирима от злосторниците, а разследването на противния инцидент продължава. Участниците в конференцията са били евакуирани.

“Този опит за саботаж говори много за нашите опоненти. От години идеолозите на половата идентичност заразяват ЛГБ движението, тормозят и заглушават всеки, който не е съгласен с тях. Особено тъжно е, че извършителите изглежда

не осъзнават, че мъжете и жените, събрани днес тук, се борят за правото си да бъдат гей, лесбийки и бисексуални.”,

написа изпълнителният директор на LGB Alliance Кейт Баркър.

“Тези хора са изключително гнусни фанатици. Транс активистите мразят LGB Alliance точно толкова, колкото мразят и жените!”, пишат очевидци на саботьорската акция.

В т.нар. ЛГБТ+ общност ври и кипи и рано или късно шареният балон ще се пръсне шумно. От едната страна са гейове, лесбийки и бисексуални, а от другата — привържениците на джендърната идеология и половата идентичност. Първата група оспорва правата на транс индивидите и категорично не приема идеята, че хората могат да си сменят пола. Другите — трансджендърите — са абсолютно убедени, че може. Според тях половата идентичност е водеща, а не биологичният пол.

“Жертва” на тази война е и писателката Джоан Роулинг, която многократно е посочвала, че без (биологичен) пол няма еднополово привличане. Затова и трансджендърите толкова я мразят.