Годеницата на Чоткин си играе със здравето на хората

Камелия реши да се възползва от славата си и да продава режими за отслабване

Нещо за четене
16:53 - 14 Юни 2024
31329
Годеницата на Чоткин си играе със здравето на хората

Годеницата на победителя от „Хелс Китчън“ Лъчезар Чоткин реши да се възползва от славата си и да продава режими за отслабване. Както писахме, момата се вталява с фотошоп, но в последно време е успяла да смъкне малак част от излишните си кг. Диетата струва 50 лева, но готвачката бе нападната от последователите, които я нахокаха, че си играе със здравето на хората, видя Lupa.bg.

"Кога успяхте да станете сертифициран диетолог, за да предлагате диети и хранителни режими на хората ? Това е изключително опасно и можете сериозно да навредите на метаболизма и организма на някой защото силно ме съмнява, че имате достатъчно знания и опит в сферата. Това че някаква диета и проработила за вас, не означава че ще проработи за друг ! Спрете да си използвате временната слава, за да изкарвате пари на гърба на последователите си!" - пише Сузи.

"Отслабвате? Ама вие сериозно ли? Не си личи!" и "Само давам един джокер, метаболизмът на всеки човек е различен, необходими са изследвания и професионален подход при изграждането на хранителен режим! Не си прави експерименти със здравето на хората!" - са другата част от коментарите, но Камелия е категорична, че няма да спре да предлага диетата си.

"От една години насам правя проби върху себе си. режим е лично мой, аз съм го създала и се храня по него всеки ден и отслабвам. Режимът не е подходящ за хора с алергии. Ако нямате алергии и искате да отслабнете ми пишете" - категорична е брюнетката.