Година след сватбата: Певицата Ива Давидова се раздели с мъжа си

С Влади сме много по-добри един към друг като истински приятели, отколкото като съпрузи, сподели фолклорната изпълнителка от Перник

През ключалката
22:34 - 05 Септември 2019
23897
Година след сватбата: Певицата Ива Давидова се раздели с мъжа си

Известната народна певица от Перник Ива Давидова обяви, че след дългогодишна връзка се разделя със съпруга си Владимир Тодоров, за когото се венча преди по-малко от година.

"Това ще е единственият коментар по темата! Ние с Влади след дългогодишна връзка и брак се разделихме. Няма драми, трети лица и скандали. Разбрахме, че сме много по-добри и пълноценни един към друг като истински приятели, отколкото като съпрузи. Благодаря ти, Влади, за всичко! Ти си доблестен мъж! Винаги ще бъдеш един от най-ценните и важни хора в живота ми!", гласи признанието на певицата във фейсбук.

Ива Давидова помоли всички журналисти, медии и приятели да бъдат коректни и да уважат личното им пространство.


Ива и Владо се запознават преди години в полицейски участък в Перник, където той работи, а тя отишла да подаде жалба. Тодоров бе шеф на криминалната полиция в миньорския град. След първата им среща последвали поредица от спонтанни и неочаквани засичания на най-невероятни места. „Съдбата направи всичко възможно да ни събере“, сподели преди време гласовитата певица. 

Ден след участието си на фестивала "Пирин фолк" през 2017 г. изпълнителката казва заветното „Да“ на Владимир, който й пада на колене край църквата на преподобна Стойна, докато Ива се люлее на люлка, закачена на един чинар, който е на 1300 г.


Кметът на Перник Вяра Церовска (в средата) бракосъчета Ива Давидова и Владимир Тодоров в края на миналата година


През ноември м.г. Ива Давидова се бракосъчета за любимия си Владимир на тайна церемония, като лично кметът на Перник Вяра Церовска извърши ритуала. 

Преди време съпругът на даровитата певица стана герой в неин клип към песен.

 Владимир облече четническа униформа, за да участва в клипа на съпругата си