Godsmack отново идват у нас!

Алтърнатив метъл групата стартира световно турне от София

Новини
17:38 - 28 Октомври 2024
750
Godsmack отново идват у нас!

Godsmack избраха да стартират европейското си турне от България. След концертите си в Америка тази година, бандата ще се завърне в Европа през 2025 г., започвайки с България на 22 март в зала „Арена София 8888“.

Godsmack ще представят последния си албум Lighting Up the Sky за първи път пред българската публика, като също така ще изпълнят и всички свои хитове, които ги направиха световно известни и обичани по целия свят, и у нас.

За своето турне Godsmack ще доведат за първи път в България техните сънародници от P.O.D. и Drowning Pool, които ще турират със Съли Ерна и бандата му в Европа.

От 1992 г. насам P.O.D. печелят публика по цял свят със своя хипнотичен хибрид от рок, хип-хоп, реге и алтърнатив, носещ послание за обединение между хората.

Пътят на квартета от Сан Диего тръгва от проблемен квартал на север от мексиканската граница, за да стигне го трикратна номинация за награда „Грами“.

С над 10 милиона продадени копия от албумите си, разпродадени концерти на няколко континента, четири дебюта в Топ 10 на Billboard Top 200 и сътрудничество с артисти от Rock and Roll Hall of Fame - от Carlos Santana до Katy Perry - групата продължава да обединява с музиката си хората навсякъде по света.

Drowning Pool e име, записано в историята на съвременната рок сцена. Неповторимият звук на групата е синоним на сурова енергия и безпардонно отношение.

Известни с емблематичния си химн Bodies, Drowning Pool не се нуждаят от представяне. Този енергизиращ сингъл ги изстреля към международно признание, оставяйки незаличима следа на ню метъл сцената.

Неумолимата енергия и предизвикателният дух на песента намери отклик у цяло едно поколение, превръщайки се в химн за метъл феновете и почитателите на наелектризиращите изпълнения на живо.

Вокалистът Ryan McCombs изиграва ключова роля в развитието на групата, присъединявайки се към редиците ѝ след трагичната загуба на оригиналния фронтмен Dave Williams през 2002 г.

Неговите мощни вокали и харизматично сценично присъствие вдъхнаха нов живот на Drowning Pool, затвърждавайки статута им на сериозна метъл формация. До ден днешен Bodies е емблематично парче не само за Drowning Pool, но и за метъл културата като цяло.

Билетите за концерта влизат в продажба в сряда, 30 октомври, в 10 часа. Правостоящите са на цена от 115 лв., а седящите – от 95 лв. и 135 лв.