Гол в края спаси Черно море

Арда все пак измъкна точка от "Тича"

Спорт
19:18 - 15 Септември 2024
840
Гол в края спаси Черно море

Черно море отново не загуби у дома, след като стигна до равенство 1:1 срещу Арда в добавеното време на срещата. Гостите от Кърджали поведоха през първата част с гол на Феликс Ебоа Ебоа, но Живко Атанасов успя да изравни резултата в четвъртата минута на продължението.

В първите минути на срещата Черно море владееше повече топката.

В 9-ата минута Дуду центрира към Васил Панайотов, но неговият удар с глава не бе точен.

Борислав Цонев стреля от дъгата на наказателното поле в 12-ата минута, но изстрелът му не затрудни Пламен Илиев.

Две минути след това Арда успя да поведе в резултата. Борислав Цонев центрира от корнер, а Феликс Ебоа Ебоа с глава насочи топката във вратата на Пламен Илиев.

Асен Дончев навлезе в наказателното поле и отправи изстрел в 27-ата минута, но той бе прекалено слаб и не затрудни изобщо Анатолий Господинов.

В 39-ата минута Илиан Илиев трябваше да направи принудителна смяна. Цветомир Панов излезе, а на негово място на терена се появи Даниел Мартин.

След почивката Илиан Илиев направи още две промени. Едгар Пашеко замени Асен Дончев, а Клаудиу Кешеру влезе на мястото на Брено Тешейра.

В 50-ата минута Дуду центрира добре в наказателното поле, но ударът с глава на Клаудиу Кешеру мина покрай вратата. Десет минути след това Едгар Пашеко получи на добра позиция, елиминира Ебоа Ебоа, но стреля право в Анатолий Господинов.

В 67-ата минута Станислав Иванов прати топката във вратата на Пламен Илиев, но попадението не бе зачетено заради засада.

В следващите минути Черно море пробва домакински натиск в търсене на изравнителен гол, но без успех.

В добавеното време на срещата Клаудиу Кешеру с едно докосване намери Едгар Пашеко, а той пусна към Живко Атанасов, който изравни резултата на "Тича".