Голаджията на Левски поднови тренировки

Оперираният Слави Костов се връща на терена след близо четири месеца

У нас
17:35 - 21 Ноември 2019
1978
Голаджията на Левски поднови тренировки

Голаджията на Левски Станислав Костов вече тренира наравно с целия отбор. 28-годишният нападател се възстанови напълно от операцията си и се включи в заниманията на сините. Костов пропусна близо четири месеца футбол, след като за последно игра в Лига Европа срещу АЕК (Ларнака). Едва ли обаче благоевградчанинът ще попадне от раз в титулярния състав за предстоящия домакински мач срещу Царско село. 

През миналия сезон нападателят стана стрелец №1 в българското първенство с 23 гола, изпреварвайки с три попадения Клаудиу Кешеру от Лудогорец. През лятото към него имаше сериозен интерес от клубове от чужбина, но Костов предпочете да остане на „Герена”.

Също така на тренировката на "сините" се включи и Филипе Нашименто и по този начин той е е сред опциите за предстоящата среща с Царско село, която е идната неделя на стадион "Георги Аспарухов".

Португалецът пропусна последните две срещи на Левски, но паузата за националните отбори му даде възможност да се възстанови напълно. Същото важи и за Франко Мазурек. Всички национални футболисти на Левски вече се прибраха и работят със своя тим.

Снимка: Lap.bg