Голата Гала: Не съм нудистка!

Ексклузивно
14:25 - 10 Септември 2019
27549
Голата Гала: Не съм нудистка!

Гала се обясни в ефира на Нова тв за снимките по монокини, които уж случайно разпространи любимият й Стефан, снимайки видеоклип от ваканцията им на Малдивите в началото на август.

На старта на новия сезон на предаването „На кафе” панелистите Юлиян Константинов, Кристина Патрашкова, Ева Веселинова и Илиян Любомиров зачекнаха темата с голата Гала на плажа, което навя подозрения, че блондинката от Плевен съвсем целенасочено се е пуснала без горнище на плажа на Малдивите.

Гала, заснета от любимия си Стефан по гърди на плажа на Малдивите

„Нудизмът е широко разпространен в България. Марта Вачкова и Камен Воденичаров се пекат голи, а Милен Цветков нарича хората на плажа с бански „трикотажници”, помайтапи се с Гала Юлиян Константинов.

„Ама аз не съм нудистка! Изпитвам притеснения да съм на плаж с голи хора около мен, а и аз самата да съм гола. Пека се без бански само когато съм на някое девствено кътче с любимия човек”, оправда се нескопосано Гала за снимките по гърди от Малдивите.

Нудизмът на Малдивските острови е забранен със закон и всички туристи изрично са предупреждавани още при пристигането си на райското кътче да спазват правилата за прилично плажно и вечерно облекло. Десетки табели на английски, руски и немски език, забодени из пясъчните ивици, алармират, че нудизмът се наказва с глоба, равняваща се на 3000 евро, а рецидивистите в нудизма даже могат да бъдат предсрочно помолени да напуснат Малдивските острови. Очевидно Гала не е била спипана в крачка и е отървала глобата.

Водещата на "На кафе" е стилизирала бюста си с хирургическа интервенция

Иначе стройната тв водеща се снима без дрехи още преди 10 години за корицата на еротичния журнал „Плейбой”. Тогава гърдите й бяха по-миниатурни, но от скорошните снимки от Малдивите е видно, че бюстът на блондинката е хирургически ъпгрейтнат.