Голи силиконки орисаха бебето на Жаси о т "Сделка или не"

Блондинката отпразнува 40 дни на малката Самая с тунинговани мадами, които извадиха всичките си прелести

Нещо за четене
17:02 - 24 Октомври 2023
4841
Голи силиконки орисаха бебето на Жаси от "Сделка или не"

Жасмина Тошкова, нашумяла с участието си в предишните сезони на „Сделка или не“, направи погача на четвъртото си дете Самая. Блондинката отпразнува 40 дни на бебето, както повелява българската традиция. Бившата екранна партньорка на Румен Луканов публикува снимки от празненството в социалните мрежи и показа колко бързо е влязла във форма. Красавицата демонстрира дългите си крака и тунингите си. Орисниците на Самая бяха куп силиконови красавици, които извадиха всичките си прелести на тезгяха, пише в. „Уикенд“.

На тържеството трябва да има единствено жени, за да орисат бебето, а те да носят само сладки неща, за да е сладък животът на майката и бебето. Купонът се е провел в лъскаво столично заведение, става ясно от кадрите. Не са липсвали скъпа украса и куп сладки изкушения, които кльощавите мадами почти не вкусили.

Силиконки на килограм

„Бебе държите, а позирате като за „Плейбой“. Някаква несъвместимост има“ –коментира възмутена последователка на Жаси.

„На Самая ще й върви на тунинги и силикон. Безумно е да се появиш с минижуп и деколте до пъпа на детска погача. Как не могат да проумеят гостите на Жасмина, че така се излагат. Тя също е с минижуп, но поне гърдите й не са на показ“ – хокат моделката в социалните мрежи.

Бившата асистентка на Румен Луканов има 4 деца – баткото Зеки, сестрите му Ариа и Изабела и най-малкият член на семейството Самая. Всичките отрочета са плод на любовта на блондинката с милионера Ариф Маджид, който държи представителството за България на няколко вериги за бързо хранене – KFC, „Дъкин Донатс“ и голям процент от пицариите „Домино“. Сириецът е милионер и има достатъчно финанси, за да гледа дори още по-голямо семейство, пък и традицията в страната му изисква децата да са поне четири.

Това нормално облекло ли е за погача?