Голям праз: Антония Петрова  се похвали с  втора сватба

Миската и половниката й Ивайло Батинков се оженили пред 300 души преди дни

През ключалката
19:27 - 19 Март 2019
3196
Голям праз: Антония Петрова се похвали с втора сватба

Антония Петрова и половинката й Ивайло Батинков са вдигнали тайна втора сватба през уикенда. Влюбените са се врекли пред около 300 души, тръбят всевъзможни светски сайтове и блогове.

За предстоящата сватба загатна преди седмица дизайнерката София Борисова, която в свое интервю разкри, че прави втора рокля за младата майка. Запознати разкриха, че тя е била в бяла рокля тип „принцеса“- семпла, но ефектна.

Церемонията се е състояла под формата ма масонски ритуал, какъвто за първи път се прави у нас през 2011 г. При него всички мъже са облечени в черни костюми, с масонски атрибути, сред които бели ръкавици. Особено важно е при такъв ритуал в специфичното ръкопляскане. Остава загадка дали е спазен друг масонски ритуал, за който сме чували легенди, но не е много за описване...

Първата сватба на миската беше през лятото на миналата година в Гърция. Още тогава тя сподели, че ще има още церемонии, точно както при първия й брак с банкрутиралия руски богаташ Александър Бередин. Тогава българката организира тържества в Москва и Лас Вегас.