Голямо дупе – новата мода сред жените

Нещо за четене
16:55 - 14 Февруари 2022
8630
Голямо дупе – новата мода сред жените

Добре оформеното дупе е най-голямото оръжие на жената. Така модерното напоследък бразилско дупе, кара повечето дами да желаят по-секси закръглени форми. И в това няма нищо лошо, разбира се, но вместо с упражнения във фитнес, родните плеймейтки и миски предпочетоха по-лесния начин да се сдобият с апетитна Б-страна - чрез операция.

Последната, която май е прибегнала до услугите на опитен хирург е Венцислава Тафкова. "Мис България 2020" знае, че ако иска да е актуална, трябва да е с едни гърди напред. Е, вече и със сочно дупе, както е последният тренд, забеляза Lup.bg.

Тафкова публикува нова снимка, на която позира в гръб и акцентира върху дупето си, като част от последователите й заподозряха, че е ремонтирано. Миската има 375 кубика силикон в гърдите, които сложи преди година и дебютира с новите си бомби в в столична дискотека, където Венцислава се постара всички да видят, че в града има нова силиконова пазва.

"Реших да го направя за свое собствено самочувствие и защото ми се налагаше. Свалих много килограми и трябваше да си направя корекция на бюста. Аз съм "ЗА" корекциите, когато се налагат, както е в моя случай. Всяка жена трябва да се харесва и да има самочувствие", оправда се пловдивчанката, която май е последвала примера на Николета Лозанова и се е сдобила с ремонтирана Б-страна.