Гонзо лично натирил Виктория от "Ергенът" от БФС

Мислех, че ще мога да инфлуенсърствам и да работя в централата, но ме уволниха - сподели момата

Нещо за четене
16:19 - 17 Юни 2024
5111
Гонзо лично натирил Виктория от "Ергенът" от БФС

"От участието си в "Ергенът" имам и негативна следа. Загубих работата си в БФС. Мислех, че ще мога да инфлуенсърствам и да работя в централата, но ме уволниха. Причината - уж съм уронила репутацията на БФС. Аз не знам дали репутацията е много висока след мен... Новият президент Георги Иванов-Гонзо ме уволни".

Това разкри една от най-обсъжданите и скандални ергенки Виктория Асенова. Брюнетката за първи път публично признава, че е изгонена от БФС точно от Гонзо.

В същото време пък, изглежда, наречената от мнозина участнички в "Ергенът" "цър-пър" все пак е успяла да срещне любовта. Виктория бе силно разочарована, че ергенът Алек я отхвърли далеч преди финала, и остана с разбито сърце.

Сега обаче май бившата служителка на БФС се носи на крилете на любовта. На няколко пъти Виктория е засечена с мистериозен мачо. Двамата били впечатляващо близки и май Виктория е намерила сродната си душа, за която така силно мечтаеше. Наскоро пък Асенова качи няколко кадъра от басейн край София, на който позира по секси бански. Нищо чудно зад кадър, или по-точно този, направил фотосите й, да е  новото й гадже.