Гонзо представи книга и заяви: До 15 март съм технически директор на БФС

Много от хората не знаеха какво правихме за тези две години, заяви бившият футболист на Левски

Спорт
12:57 - 08 Декември 2023
3864
Гонзо представи книга и заяви: До 15 март съм технически директор на БФС

Техническият директор на БФС Георги Иванов представи книгата „Пътят на таланта“, като по време на пресконференцията бе попитан за кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС, както и дали той лично би се кандидатирал.

„Събрали сме се за друг повод, не желая да коментирам друго. Много от хората не знаеха какво правихме за тези две години. Това е целта, а кой ще се кандидатира за президент? Конгресът е на 15 март. Дотогава има вода да изтече. Димитър Бербатов е от 2,5 години е кандидат за президент на БФС. Аз съм технически директор на БФС и до 15 март ще бъдат такъв“, каза Иванов.

„Нашата мисъл е да променим мисленото на всички треньори, защото това е дълъг процес. Убеден съм, че следващата година всички национални ще бъдат на различно ниво. Трябват ни още 3-4 години, за да се види резултата от този труд“, заяви той по повод книгата.

„Всички, които се занимават с футбол, носят отговорност за националния отбор. Треньори, директори. Всички, които се занимаваме с футбол имаме вина за състоянието на националния отбор“, заяви той.