Горещ слух: Гриша Ганчев се маха от ЦСКА!

Спорт
12:57 - 06 Март 2020
79836
Горещ слух: Гриша Ганчев се маха от ЦСКА!

Горещ слух обикаля футболните среди от няколко седмици – Гриша Ганчев подготвя оттеглянето си от ЦСКА! Мълвата, която бе потвърдена от няколко независими един от друг източници на Lupa.bg гласи, че Ганчев планира абдикация чрез сливане на клуба с другото ЦСКА – това на Цветомир Найденов – Малката Цека, което бе създадено преди 4 години.

Според планът, който бил обсъждан още преди Нова година, след края на футболния сезон двата клуба трябвало да се слеят, уж за да не се разединява „червената” общност. Твърди се, че новосформирания клуб щял да бъде ръководен от Цветомир Найденов и от Данаил Ганчев, син на ловешкия бос и да играе мачовете си на стадион „Българска армия”.

Цветомир Найденов - Малката Цека напира за сливане на двата клуба, но пък феновете не го искат

Ситуацията около Гриша Ганчев в ЦСКА не е никак розова основно заради некадърното управление и системните лъжи, белязали управлението му на футболния гранд. Все повече привърженици на „червените” вече не вярват на обещанията на Ганчев, че ЦСКА ще строи нов стадион, мнозина са категорични, че ловешкия баровец няма дори готов проект. Абсурдни треньорски рокади и назначения, върволица от съмнителни футболисти и провинциален стил на управление в стил „Литекс” са само част от греховете на доскоро приемания като спасител от запалянковците Гриша Ганчев.

Преди дни, на мача за Купата на България ЦСКА – Ботев (Враца) феновете от Сектор Г издигнаха транспарант, насочен срещу Ганчев. „Господине, докога ще си играйкаме?”, попитаха феновете провалилия се футболен управник. Очаква се в следващите мачове да се стигне и до откровени скандирания и призиви Ганчев да си обира крушите от Борисовата градина.

Същевременно обаче новия кандидат бос – Цветомир Найденов, не се ползва с уважението на привържениците заради опита му да разедини ЦСКА чрез създаването на ЦСКА 1948 през лятото на 2016 г. Малката Цека наскоро изяви желание и да поеме спонсорството на „Левски”, което допълнително настрои феновете на „червените” срещу него.