Горещ слух: Коко печели "Фермата"?

Синът на футболния треньор Тони Велков е любимец на участниците, които имат важна воля в определянето на шампиона

Нещо за четене
19:50 - 01 Декември 2023
8249
Горещ слух: Коко печели "Фермата"?

Бившият футболист Костантин Велков най-вероятно ще е победител във "Фермата" този сезон, твърди столичен таблоид. Слухове, че именно той печели състезанието, плъзнаха още преди месец и половина. Коко, както всички го наричат, е сигурен финалист в шоуто на Иван и Андрей. Общо шестима стигат до последния етап на "Фермата".

Един от тях е наследникът на добре познатия футболен треньор Антон Велков. За трите месеца в стопанството Коко показа на цяла България, че няма невъзможни неща, с което събра куп положителни оценки от феновете на формата.

Коко е сред най-харесваните в шоуто

Самият финал на "Фермата" е насрочен за 8 декември. И през тази години продуцентите на предаването решават края на шоуто да е след останалите в родния ефир. В случая - "Мастършеф" и "Игри на волята", които приключват по-рано.

На финала ще има много битки между шестимата финалисти. Решаващ обаче ще се окаже вотът на бившите участници. Именно там е най-голямата сила на Коко. Бившият футболист е в отлични отношения с всички от формата. Никога не е имал кавги и шумни драма с останалите. За разлика от основния си конкурент за 100-те бона - Кенан. Земеделецът се изпокара с половината участници и е малка вероятността да получи голям процент от вота им. На всичкото отгоре Коко е в топформа и с лекота преминава през всяко едно препятствие. Той вече нееднократно се доказа и на арената и на всички им е ясно, че трудно може да бъде победен.

Коко със съпругата си и децата

Бившият футболист е носител на Купата на България. Той е част от "Славия", докато "белите" треснаха "Левски" във финала преди няколко години. Костадин влиза във "Фермата", защото отдавна иска да се откъсне от живота в големия град. Дълги години Коко уговаря съпругата си да се преместят на село, но половинката на бившия футболист отказва. Затова решава да излезе от собствената си среда и да се впусне в шоуто.